Mag het iets meer zijn ?


Natuurlijk, zeker en vast. U kent ongetwijfeld de vraag van uw plaatselijke slager. En wat zijn die vooruitzichten toch heerlijk wetende dat je een extra snede van die extra droge Gandaham mee naar huis neemt. Die heerlijke tractatie, het mag wel eens.

Al eens gedacht wat je reactie zou zijn mocht een leverancier van bedrijfsbrede software je vragen of het iets meer mag zijn. Goede softwarebouwers bieden namelijk altijd dat ietsje meer. Ze bieden door hun expertise steeds meer functies aan en kunnen die dan ook ten gepaste tijde aan de gebruikers tonen. Ze zorgen dan voor een degelijke opleiding zodat die nieuwe functies kunnen worden geactiveerd.

Mijn tip: noteer de drie meest dringende problemen waar je in de administratie van je bedrijf mee kampt en vraag aan je softwareleverancier op welke manier ze met hun bestaande software hierop een antwoord kunnen bieden. Wedden dat het niet de eerste maal is dat ze dit soort vragen krijgen? (Maar let op: laat je geen dure consultancy-prestaties verkopen. Vraag dus duidelijk een antwoord te bieden adh van de bestaande functionaliteiten.)

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s